Loading...

Locuri incredibile despre care nu stiati ca exista

Extern
byariestravel

Exista mii si mii de destinatii fascinante care merita descoperite. Mai jos va voi prezenta doar cateva dintre acestea:

 
1. TEXEL, OLANDA

Texel, insula in provincia Olanda de Nord, este cea mai mare si populata dintre insulele Marii Wadden. Oferta multe trasee pentru plimbarile cu bicicleta cu peisaje impresionante, unele presarate de campuri de allele.

 
2. FAIAL, PORTUGALIA

Faial, numita si “Insula Albastra” face parte din Insulele Azore si este renumita pentru peisajele de vis si casele albastre.

 
3. INSULA SKYE, SCOTIA

Skye este unul dintre putinele locurile din Marea Britanie, care inca isi pastreaza frumusetea naturala neatinsa de oameni. Principalul punct de atractie a insulei este “Old Man Storr” – o stanca ce se inalta deasupra insulei.

 
4. CIVITA DI BAGNOREGIO, ITALIA

Civita di Bagnoregio este un oras medieval cu putin locuitori, motiv pentru care s-a castigat numele de “orasul muribund”. Totusi in ciuda numelui sumbru, orasul este vizitat de mii de turisti care vin sa vada Palatul de pe Deal.

 
5. BOHINJ, SLOVENIA

Bohini este o regiune impresionanta din Slovenia, situata in inima muntilor Alpi. Orasul cuprinde cel mai mare lac din Slovenia – Lacul Bohinj si valea verde a Nomenjului.

 
6. KRAVICA, BOSNIA SI HERTEGOVINA

Frumusetea regiunii este data de cascadele inalte de 25 m care nu trebuie ratate daca ajungeti in Bosnia si Hertegovina.

 
7. KIZI, RUSIA

Kizi este cea mai vizitata insula a lacului Onga, datorita Bisericii de lemn de Transfigurare, care are peste 30 de cupole in miniature.

 
8. RONDA, SPANIA

Un oras construit la inaltimi impresionante, unde se spune ca localnicii auncau femeile banuite de vrajitorie de pe celebru pod Puente Nuevo; pod ce in prezent este folosit pentru traversari pietonale.

Cam atat pentru astazi. Speram ca ti-a placut locatia sugerata de noi.

Daca ti-a placut articolul da-ne un share pe Facebook.

Si pentru ca tot vorbim despre vacante si locuri de vizitat, Aries Travel iti sta alaturi si te va ajuta sa ai vacanta de vis pe care ti-o doresti.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne vom ocupa noi.