Loading...

Pe crestele cele mai inalte ale lumii

Extern
byariestravel

Mama Natura ne uimeste mereu la tot pasul, dar mai ales in peisajele ei montane de la mari altitudini.

Astfel va prezentam sase escapade la mare altitudine de pe glob, care va vor taia respiratia.

 

   1. Hacienda El Porvenir – Cotopaxi, Ecuador (3,600 metri)

Locatia este amplasata intr-o casa traditionala andina cu pereti din chirpici si acoperis din stuf si este unul dintre hotelurile cu cea mai mare altitudine din lume. Hacienda El Porvenir se afla la 4 km distanta de Parcul National Cotopaxi si ofera turistilor posibilitatea de a bucura de echitantie, ciclism montan si excursii in zona apropiata.

 

   2. The Lodge at Breckenridge – Breckenridge, USA (3,109 metri)

The Lodge Breckenridge este un hotel tip boutique si este amplasat in padurea nationala White River cu vedere catre Muntii Stancosi si catre statiunea de ski cu acelasi nume. Oaspetii se pot bucura de aromaterapia naturala data de padurea de pin ice inconjoara proprietatea, in timp ce se relaxeaza in cazile cu hidromasaj amplasate in aer liber si cu vedere catre munti.

 

   3. 3100 Kulmhotel Gornergrat – Zermatt, Switzerland (3,099 metri)

3100 Kulmhotel este cel mai inalt hotel din Alpii Elvetieni si serveste ca tabara de baza pentru alpinistii ambitiosi care doresc sa escaladeze muntii din jur. Localizat in Gornergrat hotelul ofera o vedere uimitoare catre 29 de varfuri alpine, care au peste 4000 metri inaltime. Hotelul are propriul planetariu, o biblioteca si un centru comercial. Patforma de vizionare din Gornergrat si zonele din jurul hotelului sunt accesibile numai cu trenul, traseu ce dureaza 40 de minute de la Zermatt, fara masini.

 

   4. Belmond Sanctuary Lodge - Machu Picchu, Peru (2,350 metri)

Belmond Sanctuary Lodge ofera vedere directa catre Muntele Huayna Picchu, masaje cu aromaterapie si excursii catre cetatea Machu Picchu. De asemenea oaspetii pot lua masa in cadru locatiei, care are un restaurant cu vedere panoramica catre jungle luxurianta.

 

   5. Wildflower Hall Shimla - Shimla, India (2,434 metri)

Amplasat in Himalaya, printer paduri de pini si cedri, Wildflower Hall Shimla este o proprietate de lux cu piscine incalzite interioare si in aer liber, facilitate de spa si o terasa cu vedere panoramica catre munte. Dealul Jakhooeste cel mai inalt punct din Simla si se afla la aproximaiv 11 km de hotel, fiind locul ideal pentru relaxare si plimbare.

 

   6. Panorama Lodge and Restaurant - Namche Bazaar, Nepal (3,440 metri)

Panorama Lodge este situat pe varful Dealului Namche Bazaar de-a lungul drumului catre Muntele Everest. Cabana ecologica este situata intr-un punct de oprire major pentru toate persoanele care se indreapta spre tabara de baza a Muntelui Everest. Locatia este locul perfect pentru incarcarea bateiilor inainte de a incepe urcarea pec el mai inalt varf din lume si ofera astfel oaspetilor un restaurant, incalzitoare electrice pentru paturi si bai private in camera.

 

Cam atat pentru astazi. Speram ca ti-au placut locatiile sugerate de noi.

Daca ti-a placut articolul da-ne un share pe Facebook.