Loading...

Poza #1
Poza #2
Poza #3
Poza #4
Poza #5
Poza #6

Revelion Mexic!!

1995€

29.12.2019 - 09.01.2020 - 10 nopti Mexic

Revelion in Mexic - o civilizatie plina de culoare, muzica, istorie si cultura, arta si o gastronomie delicioasa!

 
de la 1995 € / persoana / 10 nopti / 29.12.2019 - 09.01.2020

SERVICII INCLUSE:

 • 10 nopti cazare la hoteluri de 4* standard local: 2 nopti in Mexico City, 2 nopti in Veracruz, 1 noapte in Villahermosa, 1 noapte in Palenque, 1 noapte in Campeche, 1 noapte in Merida, 2 nopti in Cancun
 • mic dejun zilnic
 • transport cu avionul Bucuresti Mexico - City si Cancun - Bucuresti
 • masa in regim All Inclusive in timpul mini-sejurului din Cancun
 • transport cu autocar local pe intreg circuitul
 • BONUS - Tururi de oras cu ghid local in Mexico City, Veracruz, Palenque, Campeche
 • BONUS - Tur de oras Londra
 • Excursii la Chichen Itza, Teotihuacan, cu autocar si ghid local
 • intrarile la obiectivele mentionate in program
 • insotitor roman de grup
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

NU SUNT INCLUSE:

 • asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (optionala)
 • cina festiva de Revelion (optionala)
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 45 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse

 

ITINERARIU

Ziua 1: BUCURESTI - LONDRA - MEXICO CITY

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa cu destinatia Mexico City. Sosire in Mexico City si  transfer la Hotel Plaza Florencia 4* sau similar in Mexico City.

Ziua 2: MEXICO CITY tur de oras si Piramidele de la TEOTIHUACAN

Mic dejun. Aceasta zi va fi dedicata turului de oras. Ca un enorm muzeu, fiind una dintre cele mai mari metropole de pe planeta, Mexico City fascineaza prin faptul ca este si cea mai veche asezare urbana din Emisfera Vestica, denumita pe vremea aztecilor Tenochtitlan. In piata centrala Zocalo amprenta straveche a aztecilor dainuie si astazi. Exista inca multe cladiri din vremea coloniala si monumente precum Templul Mayor. Ziua continua cu vizitarea piramidelor de la Teotihuacan. Impresionantul sit arheologic se gaseste la o distanta de 50 km spre nord-est. Intoarcere in Mexico City. Cazare la Hotel Plaza Florencia 4* in Mexico City sau similar.

Ziua 3: MEXICO CITY - PUEBLA - VERACRUZ (390 km)

Dupa micul dejun (matinal) incepem calatoria spre Veracruz. Vom face o scurta oprire in Puebla, un oras in partea central-estica a Mexicului, cunoscut pentru istoria culinara, arhitectura coloniala si ceramica. Tur de oras Puebla. Continuam drumul catre Veracruz, unde vom ajunge in cursul dupa amiezii. Veracruz este orasul-port al Mexicului, cunoscut si sub denumirea de Heroica Veracruz, un oras plin de viata si de istorie. Dupa o scurta perioada de odihna, participare optionala la cina festiva de Revelion, organizata la unul dintre restaurantele locale traditionale (pret informativ: 120 euro / persoana). Cazare in Veracruz la Hotel Veracruz Centro 4* sau similar.

Ziua 4: LA MULTI ANI 2020! VERACRUZ

Mic dejun. Timp liber la dispozitia fiecaruia. Dupa amiaza avem prevazut un tur panoramic de oras, in cadrul caruia vom trece in revista principalele obiective ale orasului: Fortareata San Juan de Ulua, Acvariul, Muzeul Naval, Piata Centrala Zocala - o piata plina de veselie si istorie, unde puteti descoperi strazi cu baruri si restaurante traditionale, magazine, muzicieni in plina strada si cladiri istorice. Printre cele mai impunatoare edificii ale pietei se numara Catedrala Nuestra Senora de Asuncion si Fototeca de Veracruz care gazduieste expozitii de fotografie, frumos prezentate., oferindu-va o dupa amiaza placuta si relaxanta. Cazare in Veracruz la Hotel Veracruz Centro 4* sau similar.

Ziua 5: VERACRUZ - CATEMACO - VILLAHERMOSA (476 km)

Mic dejun matinal. Vom porni intr-o calatorie mai lunga spre orasul Villahermosa. Vom opri pentru o scurta vizita a orasului Catemaco, oras situat in partea de sud a statului mexican din Veracruz. Catemaco este situat pe malul Lacului Catemaco. Continuam drumul catre Villahermosa, capitala statului Tabasco, situat in sud-estul Mexicului. Villahermosa este principalul oras al statului Tabasco si gazduieste cea mai mare populatie a statului. Orasul este un important centru de afaceri pentru industria petroliera mexicana. Cunoscut sub numele de La Esmeralda del Sureste, Villahermosa este un oras modern, bogat in resurse naturale. In oras se pot regasi si multe lagune, cea mai mare si mai importanta fiind La Laguna de las Ilusiones. Cele mai importante bulevarde sunt: Paseo Tabasco, Gregorio Mendez, Periferico, Ruiz Cortines si Pino Suarez. Sosire in Villahermosa. Cazare la Hotel Viva Villahermosa 4* in Villahermosa sau similar.

Ziua 6: VILLAHERMOSA - PALENQUE (144 km)

Mic dejun. Incepem calatoria spre Palenque, cu o scurta oprire la Muzeul La Venta, un parc muzeu in aer liber deschis in 1958, cand explorarea petrolului a amenintat asezarea Olmec. Arheologii au mutat cele mai importante descoperiri ale sitului, inclusiv trei capete de piatra la Villahermosa. In interior exista si o gradina zoologica, unde se pot regasi animale din zona Tabasco si a regiunilor din apropiere. Dupa amiaza ne continuam drumul catre Palenque. Cazare in Palenque la Hotel Villa Mercedes Palenque 4* sau similar.

Ziua 7: PALENQUE - CAMPECHE (360 km)

Mic dejun. Ne vom petrece cateva ore vizitand situl din Palenque, printre vestigiile unei civilizatii care a atins apogeul in perioada 500-700 d.Hr., a avut aproximativ 1.500 de structuri - locuinte, palate si temple renumite pentru structura lor sofisticata si pentru sculpturile cu care sunt impodobite, apreciate pentru cantitatea imensa de informatii aflata in inscriptiile de pe pereti si de pe pietrele decorative. Ne indreptam apoi spre Campeche, oras localizat in Golful Mexicului, la aproximativ 360 km distanta. Ruina fostei fortarete a orasului dainuie inca aproape intacta, fiind gazda unui dramatic spectacol de sunet si lumini ce reinvie povestile piratilor. Cazare in Campeche la Hotel Plaza Campeche 4* sau similar.

Ziua 8: CAMPECHE - MERIDA (180 km)

Mic dejun. Astazi ne intoarcem din nou in trecut, printr-o excursie la situl arheologic maias Uxmal. Traducerea din maiasa pentru Uxmal este construit de trei ori si face referire la cea mai inalta structura din cadrul acestui sit: Piramida Magicianului. Dupa amiaza, ne indreptam catre Merida. Cazare in Merida la Hotel El Conquistador 4* sau similar.

Ziua 9: MERIDA - CHICHEN ITZA - CANCUN (310 km)

Mic dejun. Plecam spre situl arheologic precolumbian Chichen-Itza. Supranumit si Taramul fagaduintei, renumitul sit este unul dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei maiase. In plus, intriganta colectie de monumente se numara si printre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii. Nu se stie nici astazi din ce motiv, Chichen- Itza a fost abandonat in secolul X d.Hr. iar jungla a pus imediat stapanire pe cladirile monumentale. Printre punctele de maxim interes vom vedea Piramida Kukulcan, denumita si Templul Sarpelui pentru ca la fiecare echinox o umbra lunga serpuieste pe Marea Piramida. Dupa amiaza ne continuam drumul catre Cancun. Cazare la Hotel Park Royal Cancun 4* (All Inclusive) in Cancun sau similar.

Ziua 10: CANCUN - TULUM (optional) (131 km)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, excursie de jumatate de zi la Tulum. Dupa micul dejun vom pleca in partea de sud a Marii Caraibelor catre unul din cele mai spectaculoase situri arheologice: Tulum, construit pe un mic recif. Pret informativ: 75 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Dupa amiaza, ne vom intoarce in Cancun. Cazare la Hotel Park Royal Cancun 4* (All Inclusive) in Cancun sau similar.

Ziua 11: CANCUN - LONDRA

Mic dejun. Azi ne vom rupe de misterele trecutului si de atmosfera exotica pentru a ne pregati de plecare. 

Ziua 12: LONDRA - BUCURESTI

Sosire la Londra. Transfer in centrul Londrei pentru un scurt tur de oras pentru a admira cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Transfer la aeroport, unde ne vom imbarca pe cursa  cu destinatia Bucuresti.

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 105 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 250 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.

Nota
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor materiale. Locuri in limita disponibilitatii!

Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile.

 

 • Locatie:Mexic
 • Pret: de la 1995€ / Persoana
 • Tip oferta:Oferta speciala
 • Category:Revelion

Rezerva acum: