Loading...

Poza #1
Poza #2
Poza #3
Poza #4
Poza #5
Poza #6

Revelion Egipt!!

1645€

26.12.2019 - 07.01.2020 - 12 nopti Cairo-Aswan-Luxor-Hurghada / Egipt

Revelion in Egipt - descopera o fascinanta tara, un adevart muzeu in aer liber!

 

de la 1645 € / persoana / 12 nopti / 26.12.2019 - 07.01.2020

SERVICII INCLUSE:

 • 12 nopti cazare: 5 nopti cu mic dejun la hotel 5* in Cairo (de prima si ultima noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor), 1 noapte cu demipensiune la hotel 5* in Aswan, 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*, 3 nopti cu all inclusive la hotel 5* in Hurghada
 • transport cu avionul Bucuresti - Cairo - Bucuresti
 • transport cu avionul cursa interna: Cairo - Aswan, cu o companie locala
 • Cina de Revelion
 • transport local cu autocar dotat cu aer conditionat
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • BONUS - tur de oras Cairo cu ghid locaL
 • BONUS - vizita la gradina botanica cu feluca in Aswan
 • BONUS - vizitarea templelor: Kom Ombo, Edfu, Karnak, Luxor, Regina Hatshepsut de la Deir el Bahri
 • BONUS - vizitarea mormintelor faraonilor din Valea Regilor si a Colosilor lui Memnon
 • BONUS - vizite in Cairo: Muzeul de Egiptologie, magazine de parfumuri orientale, o fabrica de papirus, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara)
 • insotitor roman de grup
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

 

NU SUNT INCLUSE:

 • taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se achita si se obtine pe aeroport in Cairo, la sosire)
 • asigurarea medicala de calatorie (optionala) si asigurarea storno (optionala)
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 EURO/persoana se practica in Egipt, se achita la sosirea in tara de destinatie
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse, inclusiv intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie din Cairo si intrarea la mormantul lui Tutankhamon din Valea Regilor
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 

ITINERARIU: 

Ziua 1: BUCURESTI - CAIRO

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni. Plecare spre Cairo. Sosire in capitala Egiptului la ora locala 01:50 dimineata si transfer pentru cazare la hotel Hilton Pyramids Golf 5* sau similar in Cairo. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial.

Ziua 2: CAIRO

Mic dejun si timp liber pentru odihna sau optional, excursie de o zi la Alexandria - port la Marea Mediterana, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon. Aici se pot vizita: teatrul greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria (vizita exterioara).

Ziua 3: CAIRO

Mic dejun. Astazi avem prevazut tur de oras in Cairo unde se viziteaza cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie - care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, unul dintre cele mai vechi magazine de parfumuri orientale, precum si o fabrica de papirus. Continuam cu cele 3 piramide (Keops, Kefren si Mikerinos) si enigmaticul Sfinx, in cautarea spiritelor faraonilor. Piramida lui Keops, cea mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza trecerea timpului, ea fiind cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul este cel mai vechi monument de sculptura in piatra din Egiptul Antic, creatura cu trup de leu si chip de om. Vizita de pe platoul Giza este exterioara, iar intrarea in piramide este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup.

Ziua 4: CAIRO - ASWAN (zbor)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa interna Cairo - Aswan cu o companie locala (Egypt Air/Nil Air/Cairo Air). Sosire in Aswan si vizita la gradina botanica cu feluca (barca mica si ingusta, cu panze). Transfer la hotel Tolip Aswan 5* sau similar in Aswan. Daca timpul ne permite, optional, excursie la marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Cina la hotel.

Ziua 5: ASWAN

Mic dejun. Excursie optionala la Abu Simbel (trezirea dimineata devreme, mic dejun la pachet), complex arheologic format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Dupa ora 13:00, imbarcare pe vasul de croaziera de 5* pentru cazare, pranz si cina.

Ziua 6: ASWAN - KOM OMBO - EDFU

Mic dejun. Navigare catre Kom Ombo, sosire si vizitarea templului Kom Ombo, dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa-amiaza, vizitarea templului Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Cina de Revelion pe vas.

Ziua 7: LA MULTI ANI 2020! EDFU - LUXOR

Mic dejun. Navigare catre ecluza de la Esna. Pranz pe vasul de croaziera. Navigare catre Luxor unde se viziteaza templele de pe malul estic al Nilului: templul Karnak (dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt) si templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 8: LUXOR - HURGHADA (300 km)

Trezirea dimineata devreme. Eliberarea camerelor. Astazi vom vizita monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor (sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate cu culori care isi mentin intensitatea nuantelor desi au o vechime de peste 3000 de ani), impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon, statui gigantice ce strajuiau odinioara intrarea in templul lui Amenhotep al III-lea. Plecare spre Hurghada in jurul pranzului (distanta de 300 km se parcurge in aproximativ 4 ore). Sosire la Hurghada si transfer pentru cazare in regim all inclusive la hotel Stella Di Mare Garden 5* sau similar.

Ziua 9: HURGHADA, Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau pentru cumparaturi. Va propunem, optional, o croaziera pe Marea Rosie. Veti avea posibilitatea de a face snorkeling in largul marii si de a admira corali sau diferite vietuitoare marine.

Ziua 10: HURGHADA, Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursii optionale: jeep safari in desert pentru a vedea un sat de beduini si apusul de soare printre dunele de nisip sau scufundare cu submarinul.

Ziua 11: HURGHADA - CAIRO (460 km)

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer cu autocarul la Cairo pentru cazare la hotel Hilton Pyramids Golf 5* sau similar. Timp liber pentru odihna.

Ziua 12: CAIRO - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru plimbari individuale. Optional, se poate vizita Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic, unde se afla biserica suspendata si cripta in care a locuit Fecioara Maria. De aceasta noapte de cazare se va beneficia partial, conform orarului de zbor.In cursul noptii (06/07.01), transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 Ziua 13: Decolare din Cairo.

  

EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti):

 • Marele baraj de la Aswan: 60 EURO/ persoana
 • Abu Simbel: 90 EURO/ persoana
 • Croaziera pe Marea Rosie: 45 EURO/ persoana
 • Jeep safari in desert: 55 EURO/persoana
 • Scufundare cu submarinul: 70 EURO/persoana
 • Spectacol de lumini si sunet la Piramide, pe platoul Giza: 55 EURO/ persoana
 • Citadela cu Moscheea de alabastru a lui Mohammed Ali si cartierul Coptic: 50 EURO/ persoana
 • Excursie de o zi la Alexandria: 80 EURO/ persoana.

 

GRUP MINIM:

30 persoane. Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza.

 

Nota
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor materiale. Locuri in limita disponibilitatii!

Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile.

 

 • Locatie:Cairo-Aswan-Luxor-Hurghada / Egipt
 • Pret: de la 1645€ / Persoana
 • Tip oferta:Oferta speciala
 • Category:Revelion

Rezerva acum: