Loading...

Poza #1
Poza #2
Poza #3
Poza #4
Poza #5
Poza #6
Poza #7

Piata de Craciun la Atena

428€

29.11 - 02.12.2019 - 3 nopti Atena / Grecia

Piata de Craciun in "Capitala Maslinilor"!!!

Legenda frumoasei capitale a Greciei, spune ca zeul Poseidon si zeita Atena au vrut sa fie patronii orasului. Fiecare dintre ei au oferit cetatii cate un dar. Poseidon a creat un izvor cu apa sarata, care simbolizeaza puterea marii, iar Atena a creat maslinul, care simbolizeaza pacea si prosperitatea. Atenienii au ale maslinul si au numit orasul dupa zeita intelepciunii.

Atena, leaganul civilizatiei europene, este locul perfect pentru cei dornici de a descoperi un oras plin de istorie – de la vestigii, ruine, temple la statui si muzee.
 

428 € / persoana

 
Servicii incluse

 • 3 nopti cu mic dejun la HOTEL TITANIA 4* in centrul Atenei (sau similar)
 • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
 • Taxele de aeroport
 • Transferul aeroport-hotel-aeroport
 • Asistenta turistica in limba romana
 • Bonus! Tur panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
 • Bonus! Asigurare Medicala si Storno

 
Pretul nu include

 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
 • Supliment 3 cine bufet, in cadrul hotelului Titania 4*, numai pentru cei ce aleg acest hotel: 55 €/persoana

 

DESCRIERE PROGRAM

29.11.2019 BUCURESTI – ATENA 
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:05 si transfer la hotel. Cazare la hotel 4* in Atena.

30.11.2019 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana). Timp liber pentru traditionalele cumparaturi de Craciun. Cazare la hotel 4* in Atena.

01.12.2019 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* in Atena. La Multi Ani Romania!

02.12.2019 ATENA – Excursie la Oracolul din Delfi - BUCURESTI 
Mic dejun. Timp liber sau varianta cu plecare foarte devreme dimineata  la Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Cine pleaca in excursia optionala, pleaca direct cu bagajele si predau camera inaintea plecarii in excursie. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.
 

EXCURSII OPTIONALE

Excursii optionale - preturi informative pentru minimum 20 participanti:

 Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 85 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.
 Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos. Pret informativ: 100 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare pe vas, croaziera, pranzul pe vas.

 

Nota
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor materiale. Locuri in limita disponibilitatii!

Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile.

 • Locatie:Atena / Grecia
 • Pret: de la 428€ / Persoana
 • Tip oferta:Piata de Craciun
 • Category:Circuite

Rezerva acum: