Descriere

Hotelul Iberostar Kuriat Palace se afla localizat in Statiunea Skanes la 7 km de orasul Monastir si la 15 km de orasul Sousse. Reprezinta locul ideal pentru vizitatorii care isi doresc sa cunoasca cele doua orase istorice Ribat( cetate) si Mausoleul Bourguiba.

De asemenea hotelul se afla in apropierea centrelor comerciale, terenurilor de golf si la doar 1 km de aeroportul International din Monastir Habib- Bourguiba.
Hotelul Iberostar Kuriat Palace a fost construit in anul 1985 si a fost complet renovat in anul 2019. Are in total 382 de camere.

Iberostar Kuriat Palace 5* a fost construit in anul 1985 si a fost complet renovat in anul 2019. Are 1 cladire cu 3 etaje ce insumeaza 382 de camere.
Toate cele 382 de camere sunt complet renovate, arhitectura acestora este de inspiratie specifica tunisiana traditionala. Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la plaja sau la gradini si sunt dotate printre altele cu Wi- Fi, LCD TV si minibar.

SERVICII
In cadrul sistemului ALL INCLUSIVE oaspeti au incluse urmatoarele: cele 3 mese: mic- dejun, pranz si cina- open buffet, preparate cu specific local, mediteranean si international; bauturi si gustari pe parcursul zilei si cu rezervare in prealabil cina la restaurantele a la carte.

Hotelul are urmatoarele baruri si restaurante:
– restaurantul principal in fata plajei, preparate din bucataria internatinala, bufet tematic, cine tematice;
– restaurant a la carte cu tematica, rezervare in prealabil necesara- 24 h inainte;
– Barul principal, barul de pe plaja, barul de la piscina si Cafeneaua „Maurish”- ceai de menta si cafea- bauturile din gama internationala sunt contra- cost!


FACILITATI

– Centru Spa dotat cu jacuzzi, piscina interioara, hamam, sauna si masaj terapeutic;
– Sala de fitness;
– Sporturi nautice;
– Teren de golf in apropiere;
– Centru de conferinte;
– Activitati pentru copii;
– Spectacole de animatie sustinute de o echipa proferionista;
– Wi- Fi gratuit;
– 3 piscine;
– Acces direct la plaja;
– Room- service;
– Disco/ Club de noapte.


Galerie Foto