Loading...

Poza #1
Poza #2
Poza #3
Poza #4
Poza #5
Poza #6

Croaziera Marea Mediterana - Costa Pacifica!

389€

aprilie - iunie 2020 - 7 zile Marea Mediterana: Italia - Spania - Malta

TARI VIZITATE: Italia, Spania, Malta

NAVA DE CROAZIERA: Costa Pacifica

PERIOADA CALATORIEI: aprilie 2020 - iunie 2020

DOCUMENTE DE CALATORIE: Pasaport / C.I.

DURATA: 7 zile

REGIUNEA: Marea Mediterana

PLECARI:

16.04.2020 – de la 419 €/pers

23.04.2020 – de la 409 €/pers

30.04.2020 - de la 429 €/pers

07.05.2020 - de la 429 €/pers

14.05.2020 - de la 389 €/pers

21.05.2020 - de la 459 €/pers

28.05.2020 - de la 509 €/pers

04.06.2020 - de la 589 €/pers

11.06.2020 - de la 589 €/pers

18.06.2020 - de la 609 €/pers

25.06.2020 - de la 679 €/pers

***tarifele sunt valabile pentru cabina interna cu pachet basic

 

ITINERARIUL DETALIAT AL CROAZIEREI:

Ziua

Port

Sosire

Plecare

Joi

Civitavecchia (Italia)

-

19:00

Vineri

Genova (Italia)

08:00

17:00

Sambata

Barcelona (Spania)

13:30

21:00

Duminica

Palma De Mallorca (Spania)

08:00

18:00

Luni

Zi relaxanta pe mare

-

-

Marti

La Valletta (Malta)

08:00

18:00

Miercuri

Catania (Sicilia, Italia)

07:00

13:00

Joi

Civitavecchia (Italia)

08:00

-

 

INFORMATII DESPRE CABINELE NAVEI

Toate cabinele sunt dotate cu o baie privata (cu cabina de dus si toaleta), aer conditionat, televizor cu satelit, linie directa de telefon pentru apeluri pe nava, minibar, mic seif si uscator de par.

 • CABINE INTERNE: Doua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif. Marime medie: 14 mp  
 • CABINE CU FEREASTRA: Doua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, fereastra, dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif. Marime medie: 17 mp        
 • CABINE CU BALCON: Doua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, balcon, dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, mobilier de balcon, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif. Marime medie: 21 mp
 • APARTAMENTE: Doua paturi twin care se convertesc intr-unul king-size, zona de living, ferestre mari panoramice cu usi din sticla, balcon privat, dressing, baie privata cu cada cu hidromasaj si dus, mobilier luxos de balcon, budoir, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif. Marime medie: 26 - 47 mp        
 • CABINE SAMSARA: Doua paturi twin care se convertesc intr-unul queen-size, fara vedere la mare, fereastra sau balcon (in functie de categorie), dulapuri, baie cu dus, dulapuri, zona de zi, masuta, sofa, mobilier de balcon, zona machiaj, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif, acces la zona SPA. Marime medie: 14 - 21 mp 
 • APARTAMENT SAMSARA: Doua paturi twin care se convertesc intr-unul king-size, zona de living, ferestre mari panoramice cu usi din sticla, balcon privat, dressing, baie privata cu cada cu hidromasaj si dus, mobilier luxos de balcon, budoir, televizor, telefon, uscator de par, mini-bar, seif, Acces la zona SPA. Marime medie: 26 - 47 mp

***Beneficii apartamente: Prioritate la imbarcare, un butler personal, fructe proaspete zilnic, optiunea de a lua pranzul sau a cina in suita, Jacuzzi in baie, halat de baie si papuci, meniu de perne à la carte, un cocktail exclusiv cu Capitanul, prioritate la alegerea meselor sau orelor la restaurant. Dotarile si suprafetele variaza in functie de categoria de apartament.

**** Imaginile cu cabinele sunt demonstrative. Mobilierul, dimensiunea si structura cabinei poate varia in functie de nava si categorie.

 

INFORMATII DESPRE PACHETELE DE CROAZIERA

 • Pachetul de Croaziera “Basic” va garanteaza cel mai bun tarif posibil pentru croaziera. In cadrul pachetului Basic aveti optiunea de a selecta cabine din categoria Classic (interna, fereastra, balcon), toate cabinele fiind in categorie garantata. Cabinele din categorie garantata va ofera siguranta ca veti primi o cabina din cel putin categoria aleasa (interna, fereastra, balcon) sau o categorie superioara. In cazul cabinelor din categorie garantata, nu veti avea posibilitateade a selecta numarul cabinei sau puntea pe care aceasta este localizata. (***Cabinele Classic cu Fereastra au in majoritatea cazurilor vederea obstructionata de barcile de salvare. Cabinele Classic cu Balcon pot in unele cazuri avea vederea restrictionata sau obstructionata de barcile de salvare)
 • Pachetele de Croaziera “Comfort” poate fi achizitionat impreuna cu orice cabina Classic sau Premium (inclusiv Mini-Suite si cabine Samsara). In tariful acestor pachete este inclus in mod automat pachetul de bauturi “Pranzo e Cena” (bere, vin, apa la pahar in timpul meselor de pranz si cina). Pentru orice cabina Premium achizitionata, impreuna cu pachetul Comfort veti beneficia de Pachetul de Bauturi “Brindiamo”, ce include o vasta selectie de bauturi alcoolice si fara alcool la pahar, ce pot fi servite la orice ora a zilei. Impreuna cu pachetul Comfort aveti posibilitatea de a va alege cabina dorita si puntea pe care aceasta este pozitionata. De asemenea va veti putea bucura de toate privilegiile de Membru CostaClub.
 • Pachetele de Croaziera “Deluxe” pot fi achizitionate impreuna cu orice Suite sau Suite Samsara si pe langa toate beneficiile incluse in pachetul Comfort Premium, acestora li se adauga: Pachetul de Bauturi Premium “Intenditore”, ce va ofera o selectie completa de bauturi premium (orice bautura din meniu al carei tarif per unitate nu depaseste €9) alcoolice si fara alcool, ce pot fi servite in restaurante si la baruri, dar si bauturi din mini-bar.

 

INFORMATII DESPRE CATEGORIILE DE CABINE

NOTA: Informatiile referitoare la categoriile de cabine de mai jos (Classic, Premium, Suite) sunt valabile doar daca acestea au fost achizitionate impreuna cu Pachetul “Comfort” sau “Deluxe”. In cazul Pachetului “Basic”, va rugam sa cititi descrierea tipurilor de cabina pe care o gasiti mai sus in acest document impreuna cu lista detaliata a conditiilor acestui pachet din tabelul de deasupra acestuia.

“C” - Cabinele Classic, cea mai convenabila alegere

Cabinele Classic sunt pozitionate pe puntile inferioare ale navei. Acestea va ofere cele mai accesibile preturi pentru fiecare tip de cabina (interna, cu fereastra, cu veranda), tot confortul unei cabine standard precum si libertatea de a va bucura de toate serviciile si facilitatile disponibile pe nava.

 “P” - Cabinele Premium, cele mai bune servicii si privilegiul alegerii

Cabinele Premium au o pozitie privilegiata pe puntile superioare ale navei si va ofera unele beneficii incantatoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere in cabina dumneavoastra, room service gratuit 24/24 de ore si optiunea de a va rezerva masa si ora cinei la restaurant*.

 “S” - Cabinele Suite (Apartament), servicii superioare pentru pasagerii high-end

Daca alegeti un Suite veti beneficia de toate privilegiile oaspetilor din Cabinele Premium precum si de multe alte rasfaturi exclusive.

Beneficiu Special pentru oaspetii din Cabinele Suite: cazare intr-un apartament spatios, sofisticat si dotat cu facilitati exclusive, prioritate la imbarcare, serviciile dedicate ale unui Majordom de cabina, o sticla de vin spumant si delicatese servite direct in apartamentul dumneavoastra, posibilitatea de a lua masa in apartament si de a va alege perna dintr-un Meniu de Perne.

 

INFORMATII DESPRE PACHETELE DE BAUTURI

PRANZO & CENA

Pachetul ideal pentru cei care iubesc sa combine un pahar cu vin sau o bere rece impreuna cu mesele lor. Alegeti dintr-o selectie de vinuri, beri si bauturi racoritoare la pahar in fiecare zi impreuna cu mesele de pranz si cina.

Acest Pachet de Bauturi vine impreuna cu orice Cabina Classic achizitonata impreuna cu Pachetul “Comfort Classic”.

* Pasagerii minori vor beneficia de pachetul Pranzo & Cena Giovani, ce include sucuri racoritoare si apa minerala

BRINDIAMO

Pachetul ideal pentru cei care doresc sa se rasfete cu bauturile preferate, ce pot fi consumate la pahar la orice ora a zilei. Pentru un plus de energie, savurati o cafea sau cappuccino, relaxati-va cu un suc racoritor la piscina, alegeti un Aperol Spritz inainte de cina urmate de o selectie de vinuri care sa acompanieze masa si un lichior pentru dupa.

Acest Pachet de Bauturi vine impreuna cu orice Cabina Premium achizitonata impreuna cu Pachetul “Comfort Premium”.

* Pasagerii minori vor beneficia de pachetul Giovani, ce include sucuri racoritoare, apa minerala, sucuri naturale, smoothie-uri, ciocolata calda, cafele, cappuccino la orice ora a zilei.

INTENDITORE

Pentru adevaratii cunoscatori ai lichiorurilor fine sau ai sampaniei ce doresc sa deguste cele mai sofisticate marci de bautura, acesta este pachetul ideal. Pachetul Intenditore va ofera bauturi nelimitate servite la pahar, ce au un pret de lista de pana la €9.00 / bautura. Pachetul include bauturile din mini-bar si bauturile pe care le comandati in cabina.

Acest Pachet de Bauturi vine impreuna cu orice tip de Apartament*  achizitonata impreuna cu Pachetul “Deluxe”.

* Exceptie fac Mini Suite-urile, care vor avea inclus pachetul de bauturi “Brindiamo”.

* Pasagerii minori vor beneficia de pachetul Giovani, ce include sucuri racoritoare, apa minerala, sucuri naturale, smoothie-uri, ciocolata calda, cafele, cappuccino la orice ora a zilei.

 

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU TOATE PACHETELE DE CROAZIERA

 • Cazarea in cabina aleasa, echipata cu tot confortul: baie privata complet echipata, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, muzica si TV
 • Toate costurile marcate cu “Tariful Include” in Tabelul cu Tarife de la inceputul ofertei
 • Pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei: ex. ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, pranz, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina la restaurantul formal ori la restaurantele-bufet
 • Acces la dozatoarele cu apa necarbogazoasa, ceai, limonada, cafea normala si decofeinizata pe toata durata de functionare a restaurantelor-bufet
 • Muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, petrecerile din programul de bord croazierei
 • Participare la activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice
 • Utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca, cinematograful in aer liber
 • Cursuri de sport (aerobic, stretching, bodydancing, step, etc.) si asistenta din partea instructorilor de la sala de fitness
 • Livrarea Bagajelor la Cabina la imbarcare si transportul bagajelor in terminalul de croaziera la debarcare

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU PACHETELE COMFORT CLASSIC

 • Pachetul de Bauturi PRANZO & CENA (mai multe informatii gasiti in prima parte a ofertei)
 • Acumularea de Puncte CostaClub pentru fiecare noapte de croaziera (mai multe informatii in prima parte a ofertei)

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU PACHETELE COMFORT PREMIUM

 • Pachetul de Bauturi BRINDIAMO (mai multe informatii gasiti in prima parte a ofertei)
 • Voucher de Reducere Premium 10% pentru o croaziera viitoare efectuata intr-o cabina Premium (voucherul trebuie ridicat in timpul croazierei, de la totemurile interactive si este valabil 1 an de la croaziera anterioara)
 • Alegerea Serviciului la Cina (primul serviciu in jur de orele 19:30, al doilea in jur de orele 21:00)
 • Room Service disponibil 24h

SERVICII INCLUSE - VALABILE PENTRU PACHETELE DELUXE

 • Toate Beneficiile incluse in Pachetele Comfort Premium plus:
 • Pachetul de Bauturi INTENDITORE (mai multe informatii gasiti in prima parte a ofertei)
 • Prioritate la imbarcare, la livrarea bagajelor in cabina, la debarcare
 • Lounge VIP in Savona si Barcelona cu bauturi si snack-uri
 • Intampinare personala in zona de check-in a Terminalului de Croaziera
 • Cina in restaurantul exclusiv Costa Club si meniu dedicat Suite-urilor in zone speciale ale Restaurantelor principale
 • Consiliere in alegerea excursiilor optionale, Experienta VIP de Personal Shopping
 • Produse de baie organice, halat si papuci de baie, Cada cu hidromasaj si saruri de baie
 • Meniu de Perne la alegere, Asternuturi din bumbar organic
 • Mic-dejun complet gratuit (disponibil pentru a fi servit si in cabina), Room Service disponibil 24h
 • Espressor Illy in cabina, Cos cu Fructe umplut zilnic, Mini-Bar umplut in mod gratuit cu o selectie de bautur
 • Acces Gratuit la Thermal Suite (zona Spa) valabil 1 zi (cu exceptia zilelor de navigare)
 • Vin Spumant si canapè-uri de bun venit servite in cabina, Cocktail VIP cu Capitanul Navei, Degustare gratuita de Vinuri
 • Primele Randuri la Teatru rezervate in mod preferential cu pana la 5 minute inaintea spectacolului
 • Suite Samsara: Filtru de dus purificator, dispersor pentru uleiuri esentiale, cantar de baie, ceainic electric cu o selectie de ceaiuri, Acces Nelimitat la Zona Thermala din Samsara Spa

 

NU SUNT INCLUSE - VALABIL PENTRU TOATE PACHETELE DE CROAZIERA

 • TAXE DE PORT: €150.00 de persoana pe croaziera
 •           SERVICE CHARGE (Bacsis): €12.00 / Adult pe zi | €6.00 / Copil 4 - 14 ani pe zi
 •           Bauturi alcoolice si racoritoare, care nu fac obiectul pachetului de bauturi ce vine impreuna cu Pachetele de Croaziera Comfort sau Deluxe. (Nicio cabina achizitionata cu Pachetul Basic nu are incluse bauturile in tarif).
 •           Excursii optionale la tarm
 •         Asigurarea de calatorie optionala (gasiti informatii mai jos)
 •           Jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului (la bord veti putea achizitiona pachete de internet)
 •           Servicii personale (tratamente de infrumusetare, cumparaturi de la magazin, serviciul de curatatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, consultatii in centrul medical, mesele servite in restaurantele de specialitate (cu exceptia cabinelor din categoria Suite sau Samsara Suite)
 •           Transportul din tara catre locul de imbarcare si retur (***cu exceptia ofertelor Croaziera + Zbor Inclus (acest lucru va fi mentionat in tabelul preturi pentru croaziera))
 •        Transferurile (exista posibilitati de transfer de la aeroport la portul de imbarcare contra cost).

Nota
Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor materiale. Locuri in limita disponibilitatii!

 

Atentie, disponibilitatea se poate schimba in orice moment, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile.

 • Locatie:Marea Mediterana: Italia - Spania - Malta
 • Pret: de la 389€ / Persoana
 • Tip oferta:Oferta speciala
 • Category:Croaziere

Rezerva acum: