Loading...

Cazari inedite in Romania

Intern
byariestravel

  Si pentru ca Romania este plina de locuri spectaculoase, unele cunoscute doar de cautatorii locurilor pitoresti si pentru ca intr-un articol anterior am vorbit despre castele si conace; astazi am facut o mica selectie a unor unitati de cazare inedite.

 

  • Casa Cu Farfurii, Sinaia

  Localizata in statiunea Sinaia, la doar 60 de metri de Manastirea Sinaia si la 650 de metro de Castelul Peles, Casa cu Farfurii ofera oaspetilor o terasa si camera frumos decorate, unele beneficiend de vedere catre munti. Restaurantul locatiei serveste preparate din bucataria greceasca, in special din peste si fructe de mare. Oaspetii pot vei insotiti de animale de companie; la proprietate exista o camera special amenajata pentru aceastea.

 

  • Cerdac Cotesti, Golestii de Sus

  Cerdacul Cotesti este afla in Golestii de Sus, la 10 km de Focsani. Locatia oferta camera de familie, o terasa si o gradina si un restaurant unde se serveste in fiecare dimineata mic dejun.

 

  • Vila Arizto, Sinaia

  Vila Arizto, cu o istorie veche din anul 1929, a fost renovate complet in anul 2013 si este situata in Sinaia, la 5 minute de centrul statiunii. Toate camerele au podea de lemn, iar unele dintre ele au terasa ce ofera o priveliste minunata catre muntii si din jur si catre gradina.

 

  • Hanul Vatra, Costesti

  Hanul Vatra se afla in Costesti, la 10 minute de mers cu masina de Horezu. Locatia ofera camere frumos mobilate, unele au si terasa, o gradina si un bar. Proprietatea serveste mic dejun.

 

  • IL Piccolo Castello, Busteni

  Situata la poalele Muntior Bucegi si amplasata intr-o cladire istorica din 1800, Vila Il Piccolo Castello ofera unitati de cazare cu o gradinacu facilitate de gratar. Proprietatea ofera o bucatarie conuma bine echipata si un lounge comun. Cel mai apropiat restaurant si magazin alimentar este la 50 de metri.

 

  • Conacul Drahneilor, Ruscova

  Conacul Drahneilor este construit in intregime din lemn, in stil maramuresean si se afla in localitatea Ruscova. Fecare camera are mobilier din lemn lucrat manual. Restaurantul serveste specialitati maramuresene si are si o terasa cu vedere panoramica. De asemenea locatia organizeaza frecvent evenimente folclorice.

 

Cam atat pentru astazi. Speram ca ti-au placut locatiile sugerate de noi.

Daca ti-a placut articolul da-ne un share pe Facebook.